De zwarte electro shock lightning wand van het merk ElectroShock. Een violetwand die wordt geleverd met 4 glazen standaard attachments.

wat zeggen ze er zelf over:

Nog nooit was een multifunctioneel apparaat zo veelzijdig als deze ELECTRO SHOCK LIGHTNING WAND! De complete set bestaat uit een hoogfrequente vibratiehandstuk met een geïsoleerd handvat en 4 verschillende glazen opzetstukken voor verschillende stimulatiegebieden. U klikt gewoon het gewenste glazen opzetstuk op het vibratiehandstuk en past de elektrische frequentie aan door de knop aan de onderkant van het vibratiehandstuk met de klok mee (hoger) of tegen de klok in (lager) te draaien. De verhoogde bloedcirculatie in het gewenste gebied, voeren u naar een hoger stimulatieniveau en hevigere orgasmes. De 4 verschillende, zeer stevige glazen opzetstukken zijn goed geïsoleerd en variëren in lengte van 11,5 cm tot 15,5 cm. Het vibratiehandstuk is gemaakt van zeer sterk ABS en meet 21,5 cm.”

Ja dat zeggen ze er zelf over. Maar vibratiehandstuk lijkt ons een wat ongelukkige benaming omdat het handstuk niet trilt. Konden geen officiële handleiding vinden.

Maar de beschrijving is wel duidelijk.

Attachment naar keuze in het handvat plaatsen, inpluggen en draaien aan de knop voor een hogere of lagere intensiteit.

Hoe ziet de verpakking eruit:

En de achterkant van de verpakking:

En de dimensies / afmetingen:

Meer weten over electrosex of waar jij bijvoorbeeld een neonwand kan bestellen. Klik dan hier.