Wij zijn wij nou eigenlijk en waarom deze website?

De website is eigendom van Banoch b.v.,hoewel we een jong bedrijf zijn hebben we zeer veel ervaring in de wereld van verkoop en inkoop van erotische artikelen.

Deze ervaring hebben we opgedaan in sexshops en groothandels actief in de erotische markt. We hebben dus daadwerkelijk  kennis van producten die wij verkopen. En met de directe verkoop aan mensen zoals jij.

En het belangrijkste wat we hebben geleerd is het luisteren naar de klant, dus heb je een vraag stuur ons een e-mail en we zullen deze zo goed en zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

We snappen dat jij soms behoefte aan informatie hebt.

Het assortiment wat wij hebben breidt zich steeds uit, en wij proberen onszelf steeds te verbeteren om jou een fijne winkelervaring te bieden.

We zijn een speciaalzaak dit betekent dat je bij ons ook de kennis en zorg vindt die je van een speciaalzaak mag verlangen. Wij hebben geen standaardprocedures om met jou om te gaan.

Elke klant is uniek en zo ook zijn of haar situatie, wij zullen je dus persoonlijke aandacht geven. Wij willen dat jij blij bent met onze producten en wij doen er veel aan om daarvoor te zorgen.

De geboden informatie proberen wij zo volledig mogelijk te maken, mis je wat?  Vertel het ons, wij stellen vragen en suggesties altijd op prijs.

Contact?  klik hier om naar de contactpagina te gaan