Ben je aan het experimenteren? Heb je interesse in tepelspelletjes? Of heb je al geëxperimenteerd en wil je nieuwe tepelklemmen voor de variatie?

Dan zijn de tepelklemmen van Pinch echt wat voor jou. De tepelklemmen van dit merk zijn zowel klassiek als vernieuwend. Als je je dominante of onderdanige kant wil tonen: De collectie van Pinch heeft iedereen iets te bieden.

De uitgebreide collectie van Pinch omvat niet alleen tepelklemmen. Wil je je outfit spannender maken met verleidelijke tepelkwastjes?

Of je partner uitdagen met sexy tepelstickers ? Dan vindt je zeker iets wat je aanspreekt in het assortiment van Pinch.

De sensualiteit van verhulling

Sensualiteit schuilt in de schemerzone. Tussen waken en de nacht, het net niet geven, tussen droom en daad, tot, tot het openbarst omdat het moet, tot de schemer vorm krijgt en de contouren van de schaduw richting geven.

Verhulling bestaat in gradaties. Geen geisha geeft zomaar zonder het spel gespeeld te hebben, zolang dat het moet. Geen exotische danser geeft van het begin al alles dat er verlangd wordt. Hoeveel meer begeer je hem of haar als de sensualiteit tergend lang onthouden wordt?

Die verhulling bestaat ook in de kleerkast of in het nachtkastje. Meer nog, soms bestaat ze uit heel kleine accessoires die nauwelijks verhullen maar toch net dat tikkeltje achterhouden. In dat geval komen tepelstickers of tepelplakkers van pas.

Wanneer zouden tepelplakkers net dat tikkeltje extra geven?

Van het gala tot in de slaapkamer

Je hebt een nieuwe jurk die mooi openvalt en met een scherpe snit. Je bent van plan om die op een speciale gelegenheid te dragen want je weet dat elke man dan zijn ogen niet van jou kan afkrijgen.

Tussen hen en jou hangt alleen die jurk gedrapeerd. Hun verbeelding kan het niet aan. Jouw zelfzekerheid hitst ze helemaal op. Je ziet ze kijken. Je straft hun smachtende blikken met een gespeelde minachting. Je weet ze kijken.

Je voelt je aanbeden.

Die prachtige roodgloeiende jurk wil je niet afgedaan zien worden door een bandje op je schouder. Alsof je overal aan gedacht hebt maar daar geen oplossing voor hebt kunnen bedenken.

Nee, je wilt de illusie hooghouden. Tussen hen en jou alleen die jurk. Alleen die jurk die hen uitdaagt, tegenhoudt, hen dwingt op hun knieën. Onder die jurk, zonder dat iemand het weet, draag je echter wel tepelplakkers.

In een motief dat je eigen is. Ronde, hartvormige, rode, paarse tepelstickers of misschien kruisvormige tepelplakkers. Uitdagende tepelsieraden of unieke tepelcovers. Hun verlangen wordt er niet minder op. Integendeel.

Als je op het einde van de avond wat meer hebt toegeven. Ze hebben lang genoeg moeten bidden, moet smeken, u begerend. Je geeft wat meer toe. Die jurk ligt binnen de kortste keren ergens in een hoekje van de kamer.

Weggeslingerd als de nood het hoogst stond. Maar een laatste verhullinkje is er nog steeds. Jouw plannetje is rond. Jouw lichaam blijft van jou. Altijd.

Een tepelplakker of tepelsticker kan steeds dienen om de minste bedekking te bieden als een beha er teveel aan is maar je je niet volledig wil of kan blootgeven.

Sensualiteit in moderne tijden

Tegenwoordig begint het spel al vaak op voorhand. Dat is niet per se een gigantisch verschil met hoe het er vroeger aan toeging. Verbeelding is van alle tijden. Alleen zijn de kanalen waarop we hinten enorm uitgebreid.

Waar vroeger – waar is de tijd? – de telefoon nog dienst kon doen om een voorsprong te nemen op het voorspel, zijn de media waarop we nu vooral visuele prikkels versturen of ontvangen heel erg verscheiden.

Via visuele sociale media applicaties zoals Snapchat en Instagram wordt vaak gehunkerd naar een foto of een filmpje. Daar moet je niet per se op inspelen natuurlijk.

Jouw beleving is jouw beleving. Vind je dat echter wel opwindend en sensueel, dan is deze ontwikkeling voor jou misschien wel heel erg interessant.

Nu, sommige media zoals bijvoorbeeld Instagram zijn vaak opvallend conservatief en preuts, hoe sterk ze dat ook willen ontkennen. Zo is een tepel ineens niet zomaar een tepel meer.

Een mannelijke tepel heeft blijkbaar geen enkele erotische kracht, en ja daar kan iets voor gezegd worden, maar een vrouwelijke tepel wordt overdreven gezien als een onverteerbare uitlokking. Ach, de preutsheid.

Een tepelplakker, tepelsticker of tepelcover daarentegen biedt soelaas. Het is de moderators bij Instagram echt alleen maar te doen om de tepel.

Wil je dus graag jezelf laten zien, of dat nu aan honderden, duizenden of aan één enkele persoon is, kan je veel aanvangen met een tepelsticker als je dat wil doen op sociale media.

We laten het aan jou over hoe je dit zou willen aanvangen maar we kunnen alleen maar aangeven dat een tepelplakker je helemaal niet moet doen inboeten aan aantrekkingskracht.

Of je nu voor een eerder gewoon, gekleurd model kiest, één met een mooi motief, een rond piramidevormige of het twee met een elegant kettinkje verbonden plakkers.

Ga tegen de absurdistische censuur van sommige sociale mediakanalen in én voeg juist dat extraatje toe aan jouw foto. Laat hem of haar hunkeren voor meer, juist door dat kleine beetje verhulling.

Tepelcovers in alle kleuren en vormen

Kijk rond in het assortiment en je vindt zeker iets voor jou. Buiten de heerlijke minimalistische verhulling die het met zich meebrengt, moet je een tepelcover vooral zien als een unieke expressie van jouw erotische zelf.

Je bent hier omdat je weet dat je met iets extra’s zoveel meer kan proberen, kan bereiken. Je bent hier omdat je wilt experimenteren. Het erotische spel begint altijd bij jezelf. Dat moeten wij jou niet uitleggen.

Iemand die zijn lichaam perfect kent, die weet wat ze wil. Iemand die weet wat hij of zij lekker vindt, weet hoe ze haar erotische partner zo ver moet krijgen om zo veel meer te bereiken. Het experiment kan soms in de kleinste hoekjes schuilen. Het liefdesspel is een lichamelijk spel, uiteraard, maar zeker en misschien nog meer een geestelijk spel, een strijd die in elkaars verbeelding gevoerd wordt tot, tot het moet, tot ja, zover jij wil.

Kijk dus zeker hier rond. Er zit zeker iets tussen dat jou is: elegant, bevelend, eisend of pijnlijk minimalistisch. Het dat nét niet gunnen, dat nog net niet gunnen.

Als het nu is om de illusie te wekken dat het alleen maar die jurk is, om je net iets langer te onthouden of juist om de preutse censuurregels te ontwijken en daardoor te ontdekken dat een tepel bedekken niet onthouden is.

Oh nee, tepelstickers zijn de perfecte uitbreiding van jouw collectie.

In alle kleuren en vormen, in alle maten en soorten.