Wat is puppy play of wat is pup play?

Als je voor het eerst kijkt naar een sexuele fetish, kan deze er erg afwijkend uitzien van de norm. Puppy play is hier geen uitzondering op. Zoals alles wat mensen verzinnen, kan puppy play op verschillende manieren plaatsvinden. Afhankelijk van de voorkeuren en wensen van degene die het beoefenen of spelen.

Puppy play gaat er een beetje om dat mensen hun remmingen verliezen en zich gedragen als een hond tot een bepaalde grens. Het kan een diep intens rollenspel zijn, met een menselijke pup die de wereld al kruipend als een hond ontdekt en een diepe band ontwikkelt met zijn of haar baas. Of het kan gewoon een keer wat leuks zijn om te doen. Een beetje afhankelijk van je instelling en hoe je er tegenover staat. Het komt erop neer dat een persoon zich gedraagt als een hond of de rol van hond op zich neemt.

Vaak zal je horen dat menselijke puppy’s hun verlangens en emoties op een meer directe en misschien makkelijker manier willen tonen.  In elk geval hun emoties willen tonen in een meer dierlijke manier. Als een puppy kunnen ze met hun staart zwaaien, de hand van hun eigenaar likken en andere directe manieren van affectie tonen zonder dat ze bang hoeven te zijn voor oordelen. Het kan onderdeel zijn van het bdsm spel.

Het (laten) ontdekken van bepaalde aspecten van jezelf kan leuk zijn, maar wat is er nou erotisch. Soms is het gewoon een rollenspel zonder erotisch doel. Anderen zoeken misschien de discipline in pup play zodat ze de dominante of onderdanige kant kunnen ervaren, wat natuurlijk erg opwindend kan zijn. De puppy is natuurlijk altijd menselijk en kan ook gewoon zich seksueel uitleven met andere pups of het baasje.

Word ik vernederd als menselijke puppy?

Zoals binnen elke kinky gemeenschap, zijn er veel verschillende manier waarop je puppy play kan benaderen. Dit kan dus ook het spel tussen dominant en onderdaan zijn. Dus voor sommige onderdanigen zal dit inderdaad betekenen dat ze zich vernederd willen voelen als een hond. Voor anderen zal het er meer om draaien om de emoties, gevoelens op een andere niet zo reguliere manier te tonen.

Hoe seksueel is menselijke pup play?

Menselijk pup play kan zo sexueel zijn als jezelf wil. Er is geen specifieke schaal over hoe sexueel je het spel kan beleven.  Er zijn geen regels hiervoor, zoals bij alles is het iets wat je met je partners bespreekt en samen met je partner doet wat jullie prettig vinden. Ga op ontdekkingsreis en zie waar je terechtkomt.

Banoch human puppy play model Darvinetta good girl holding a bone gag scaled