Veel mensen gebruiken buttplugs, en niet voor niets: deze seksspeeltjes kunnen zoveel plezier brengen. Ze zijn speciaal ontworpen voor anale stimulatie, zodat ze de juiste plekken raken.

Een goed gemaakte buttplug is lichaamsvriendelijk en geschikt voor anaal gebruik. Voorzien van een stopper aan het uiteinde. Waardoor er geen gevaar is dat de plug naar binnen schiet.

Dat is natuurlijk niet alles. Een goed ontworpen buttplug kan veel plezier opleveren. Veel mensen houden van het gevoel van volheid dat een buttplug kan bieden.

Je kan ze gebruiken om de lust tijdens seks, voorspel of masturbatie te vergroten.

 

Buttpluggen zijn er in veel verschillende maten, vormen en materialen. Er is voor elk wat wils, van kleine anale pluggen gemaakt voor beginners tot zeer grote buttpluggen als je graag wat meer hebt.

 

Metalen buttplugs voor beginners

Als je een beginner bent of geen ervaring hebt met metalen sexspeeltjes. Dan vindt je het idee van een metalen buttplugs misschien wel eng. Ze zijn immers gemaakt van hard materiaal en geven niet mee.

Het is echter belangrijk om te weten dat ze niet moeilijk of ongemakkelijk zijn om te gebruiken . Zolang je maar voorzichtig start en voldoende glijmiddel gebruikt. Met andere woorden, je hoeft je geen zorgen te maken over pijn of ongemak tijdens het gebruik van een metalen buttplug.

Als je start begin dan altijd met een klein formaat, zou heb je de tijd om aan het gevoel te wennen. Ben je echt helemaal nieuw in het buttplug gebeuren, en heb je het idee toch maar geen metaal, dan is dit setje misschien wat voor je  – 3 maten en van glad siliconen

Als je eenmaal gewend bent aan het gevoel dat een standaard siliconen buttplug kan geven. Dan is het misschien tijd om verder te gaan met een metalen buttplug voor die extra uitdaging.

Voordelen van het gebruik van metalen buttplugs

 

  • Ze zijn superglad. – Een glad oppervlakte maakt het inbrengen van een anaalplug een stuk eenvoudiger.  Daarom zijn metalen buttplugs zo makkelijk in te brengen.

  • Metalen buttpluggen kan je makkelijk opwarmen of afkoelen door ze onder een warme of koude kraan te houden, afhankelijk van je voorkeur.

  • Ze zijn lichaamsvriendelijk en veilig in gebruik.

  • Ze zijn mooi om te zien.

 

Meer zien of weten? Klik dan 1 van die linkjes hieronder aan die nemen je mee naar een andere pagina op deze website.

 

Een overzicht van metalen buttplugs, kan je hier vinden

Alle buttpluggen van Banoch bekijken, klik dan hier

Weten hoe je een buttplug inbrengt? klik dan hier