Hoe gebruik ik een ballstretcher?

 

Metalen ballstretchers zijn erg effectief en bieden verassende resultaten. Ook zijn ze eigenlijk erg comfortabel te dragen als je eenmaal gewend bent aan de sensaties. Hoewel andere stretchers van bijvoorbeeld leer of siliconen ook wel stimulatie bieden gaat er niks boven ballstretchers van metaal.

Er is alleen een klein probleem. Veel mannen die een stretcher voor het eerst willen gebruiken hebben geen idee hoe je deze omdoet. Het goede nieuws is dat het helemaal niet moeilijk is. Het is zoals gebruikelijk gewoon een kwestie van even oefenen. Gewoon ontspannen en een beetje relaxed zijn, gewoon een beetje blijven proberen en friemelen en die ball stretcher gaat echt wel om.

Hoe meer je oefent hoe makkelijker het wordt. De meer geoefende gebruiker heeft een ballstretcher om in een paar seconden. Dus wees niet bang, oefen. Echter het is belangrijk om voorzichtig te zijn en kunnen pijn doen wanneer je ze niet correct gebruikt.

We zullen je uitleggen hoe je de meest gebruikelijke ballstretcher omdoet. Deze bestaat uit 2 delen. Er zijn ook ballstretchers uit 1 deel of meerdere delen, maar voor het gemak gaan we ervan uit dat als je deze gebruikt je de uitleg niet nodig hebt.

 

Voorbereiding:

 

Sommige voorbereidingen, zijn erg handig om te doen als je de ballstretcher zonder moeite, of pijn wil omdoen. Maar wat je ook gaat doen zorg dat je genoeg tijd hebt om er mee te oefenen.

Doe je ballstretcher om als de huid warm en relaxed is. Het beste doe je dit na het douchen of na een warm bad. De warmte zorgt er altijd al voor dat je ballen wat lager gaan hangen.  Dit betekent dat er meer ruimte is tussen je ballen en penis. En dit maakt het makkelijk en comfortabeler om je ballstretcher om te doen. De meer ervaren dragers kunnen het vaak wel zonder deze tip. Maar ben je nieuw dan raden we dit zeker aan. Het dragen van een ballstretcher vergt nou eenmaal wat oefening. En dat gaat sneller als je voor de juiste omgevingsfactoren zorgt.

We behandelen de ballstretcher met schroef. Mocht je een magnetische ballstretcher hebben dan je kan ook prima deze handleiding gebruiken. Alleen heb je dan geen gedoe met schroeven.

De voorbereiding, leg alles klaar. De ballstretcher leg je los neer, dus de 2 delen. Zorg dat de schroef er bijligt. Ook wat glijmiddel op waterbasis is erg handig om te gebruiken. Een goede voorbereiding zorgt er gewoon voor dat je makkelijk aan de slag kan. Zo onhandig als je op het beslissende moment weer op zoek moet gaan.

Sommige mannen vinden het prettig om liggend de stretcher aan te brengen. Terwijl andere dit graag zittend of staand doen. Er is geen aanbevolen manier om het te doen. Doe het zoals jij het prettig vindt. Als je maar bij je ballen kan en ook daadwerkelijk kan zien wat je doet. Je kan ook plaatsnemen voor een spiegel zodat je het extra goed ziet. Deze tis heb je niet echt meer nodig als je het vaker gedaan hebt. Maar als je net begint is het wel een aanrader om het zo te doen. Het vergt nou eenmaal wat oefening en op deze manier gaat het makkelijker.

Gebruik een beetje glijmiddel om je ballen en de binnenkant van de stretcher voor je begint. Niet te veel anders wordt alles zo glibberig en is het geheel wat moeilijk te doen. Maar een beetje glijmiddel zorgt ervoor dat je de ballstretcher makkelijker om kan doen. Maar zorg ervoor dat je handen niet onder het glijmiddel komen te zitten of maak ze even schoon voor je bezig gaat. Je kan later altijd nog wat extra glijmiddel toevoegen.

Sommige mannen vinden het prettiger om het zonder glijmiddel te doen. Dit is misschien ook voor jou zo. Maar voor beginners gebruik een beetje glijmiddel het maakt het geheel makkelijker en meer comfortabel. Maar zoek uit wat voor jou het beste werkt.

 

Hoe ik doe ik de ball stretcher om?

 

Laten we starten, plaats je wijsvinger en duim om je scrotum. Net onder de penis en boven je ballen. Je weet wel het dunne stuk . Trek zachtjes je ballen omlaag. En denk eraan zachtjes het moet niet pijnlijk worden. Trek ze niet verder dan hoe normaal je ballen hangen. Het doel is om je ballen voor te bereiden en de juiste plek te vinden.

Een standaard metalen ballstretcher bestaat uit twee delen. In 1 van delen doe je de schroef voor je hem aandraait. Het gedeelte van de stretcherr wat de schroef ontvangt plaats je achter de ballen. Het gedeelte waar je de schroef in doet en zo de 2 delen aan elkaar vastzet houdt je aan de buitenkant. Dit maakt het vastschroeven een stuk makkelijker.

Het eerste wat je doet is de juiste plek vinden. Houdt in gedachten dat de strechter nooit druk uit moet oefen op de ballen. De stretcher gaat erboven en niet om de ballen heen. Daarom plaats je de stretcher boven de ballen. Het uitgerekte gedeelt moet goed zitten tussen de onderkant van je penis en boven de ballen. Het makkelijkst is om je ballen vast te houden en de helft van de stretcher erachter te plaatsen.

De volgende stap is de andere helft te plaatsen. Deze gaat aan de voorzijde maar boven de top van je ballen. Wees er zeker van dat de helften precies tegen elkaar zitten, terwijl je ballen eronder blijven.  Dit gaat even duren maar uiteindelijk lukt het je wel. In het algemeen houdt je beide helften in 1 hand terwijl je met de andere handen zorgt dat je ballen goed hangen.

De kans is groot dat je wat velletjes van je huid gaat klemmen. Dit gebeurt vaak zeker als je voor het eerst de juiste positie probeert te vinden voor de twee delen. Probeer dit te voorkomen aangezien dit erg vervelend aanvoelt. Mocht het wat geklemd zitten probeer dit wat recht los te trekken zonder dat je de 2 delen helemaal weer losschroeft anders kan je weer opnieuw beginnen. Probeer ervoor te zorgen dat alle huid onder de stretcher blijft. De beste manier om dit te doen is door langzaam de stretcher en ballen van elkaar af te bewegen. De ballen naar beneden en de ballstretcher omhoog. Misschien wil je de stretcher ook een beetje draaien. Daarom is het handig als je wat glijmiddel bij de hand hebt.

Voor deze techniek heb je wat oefening nodig maar dan kan je ervoor zorgen dat de huid niet geklemd wordt tussen de 2 delen. Als je er niet zeker van bent probeer het dan eens met een spiegel. Alle huid moet onder de ballstretcher en geen enkel gedeelte moet ertussen klemmen.

Je kan ook met je vinger proberen de huid onder de ballstretcher. Als je het niet lukt om alle huid eronder te krijgen, maak je geen zorgen je kan het later ook nog doen. Draai de 2 helften gewoon een stukje aan elkaar en probeer het nog eens. Als je zover bent en de losse gedeeltes zitten op hun plek dan is het tijd om de ballstretcher te sluiten. Dit doe je met dominante hand in de meeste gevallen zal dit de rechterhand zijn. Houdt de de twee helften van de stretcher in je niet dominante hand en klem ze samen. Gebruik dan je andere hand om de schroef in de stretcher te plaatsen. En draai het geheel aan. Mocht het je eerder niet gelukt zijn om alle huid eronder te krijgen. Dan draai je hem een beetje aan. En probeer je weer om de huid onder de stretcher te krijgen. Trek de ballen wat omlaag en de stretcher omhoog en gebruik je vingers als het nodig is om de huid onder de stretcher te krijgen. Wanneer je dit gedaan hebt schroef je de stretcher helemaal aan.

Zorg ervoor dat het strak genoeg zit om druk te geven en dat je ballen er niet uit glijden, maar los genoeg om ervoor te zorgen dat er geen pijn ontstaat. In het algemeen horen ballstretchers strak te zitten. Ze horen niet makkelijk op en neer te kunnen gaan. Maar draai ze niet zo strak aan dat je ze niet meer loskrijgt en schroef ze nooit zo staan dat het pijn doet of niet comfortabel aanvoelt.

 

Je hebt de ballstretcher om en nu?

 

Nu de ballstretcher op zijn plek zit, geef je ballen de tijdom te wennen aan de nieuwe sensaties. Laat het gewoon even met rust voor een paar minuten. Na deze tijd kan je eens aan je ballen en penis gaan zitten om eens te ervaren hoe dat voelt. Houdt in gedachten als je hem de eerste paar keren gebruikt dat je dit niet langer doet dan 10-20 minuten. En als je pijn voelt of het voelt erg ongemakkelijk verwijder de stretcher dan.

 

En hoe verwijder ik die ballstretcher?

 

Nou die is vrij makkelijk gewoon het omgekeerde van bovenstaande. Alleen als je hem losdraait let erop dat je 2 helften goed vasthoudt zo weet je zeker dat ze niet op je voeten vallen.

Je komt misschien in de verleiding om je ballstretcher om te doen in de douche. Dit klinkt misschien als een goed idee maar je kan dit beter niet doen. Water zorgt ervoor dat het glijmiddel niet goed kan worden aangebracht. En als de huid nat is kan het zelfs moeilijker zijn om de ballstretcher om te doen. En hoewel de meeste ballstretchers van roestvrij staal zijn gemaakt. Betekent dit niet dat ze nooit zullen roesten als ze te veel of te lang in contact komen met water.

Houdt in gedachten dat een balstretcher omdoen oefening vergt, dus dit is wat je moet doen oefenen. Vaak neemt het tien tot twintig minuten in beslag met het proberen en mislukken. Maar zoals met alles moet je ergens beginnen. Echter als het je uitput en je ballen doen pijn of het voelt gewoon niet fijn meer, stop dan gewoon. En probeer het een andere keer gewoon nog een keer.

Glijmiddel is je beste vriend, maar moet spaarzaam worden gebruikt. Zoals eerder gezegd kan het gebruik hiervan het aanbrengen van de ballstretcher makkelijker maken, maar te veel en het zal erg moeilijk worden. Probeer gewoon uit wat het beste voor jou werkt.

Draag de ballstretcher de eerste paar keer niet te lang. Niet langer dan twintig minuten. Je kan het erna langzaam opvoeren maar wordt niet te enthousiast en ga hem niet gelijk uren achter elkaar dragen. Begin klein en bouw het langzaam op.