Wat is een Cockcage?

 

Een cockcage of een kuisheidskooi voor mannen is een apparaat dat om de penis wordt gedragen om te voorkomen dat de drager seksuele activiteiten kan ondernemen, zoals masturberen of geslachtsgemeenschap hebben.

Het wordt vaak gebruikt in BDSM- en kuisheidsspelen, en kan worden gebruikt om de drager te trainen in seksuele zelfbeheersing of om de dominantie en controle van de sleutelhouder te versterken.

Het apparaat bestaat meestal uit een plastic of metalen kooi die om de penis wordt geplaatst en die wordt vergrendeld met een sleutel. Het kan ook andere onderdelen hebben, zoals een kuisheidsgordel of riem die om de taille wordt gedragen om te voorkomen dat de drager het apparaat kan verwijderen.

Hoe ziet zo’n cockcage er nou eigenlijk uit?

Hieronder zie je wat basismodellen kuisheidskooien van metaal in verschillende kleuren, de ringen hebben verschillende diameters omdat de ene penis niet de andere is. Natuurlijk mag het slotje bij een peniskooi niet ontbreken.

Cockcages van siliconen – 82 mm

De 82 mm is de totale lengte van het gedeelte waar de penis in gaat. En natuurlijk wat plastic slotjes voor als je controle met een metaaldetector verwacht.

 

 

Cockcages van siliconen – 98 mm

 

De 98 mm is de totale lengte van het gedeelte waar de penis in gaat. En natuurlijk wat plastic slotjes voor als je controle met een metaaldetector verwacht.