BDSM maskers

 

Bondage is een geweldige manier om te experimenteren en de zintuigen te prikkelen. En wordt door meer mensen beoefend dan je zou denken. Er zijn zoveel verschillende elementen aan bondage, wat het zo spannend maakt, en bondage maskers (ook bekend als BDSM maskers) zijn slechts een klein stukje van een grote, spannende puzzel.

Bdsm maskers zijn er om je spel nog wat spannender te maken. Gebruik ze voor sensory deprivation, (het ontnemen van zicht en/of gehoor). Of gewoon omdat jij of je partner anoniem wil blijven tijdens een spel.

 

Wat is een bdsm masker?

 

Een bondage masker is een masker wat geheel over het hoofd gaat. In het algemeen gemaakt van de materialen leer, imitatieleer, latex of spandex. Sommige maskers zorgen ervoor dat je onherkenbaar bent. Andere zorgen dat je niks kan zien en/of horen.  Soms voorzien van ringen waaraan een riem of boeien kunnen worden bevestigd.

Sommige hoofdmaskers zijn voorzien van ritsen bij de ogen en mond. Of ze hebben een afneembaar oogmasker. Ook zijn sommige mondmaskers uitgerust met een gag. De meest eenvoudig maskers zijn gemaakt van een rekbaar materiaal.

987101301 Masker Mask 1 hole Black 8719831783014 4
Banoch Depraved Stopper Black Zwart masker van pu Leer 3 1

Alle stretch maskers kan je hier vinden.

Alle blinddoeken kan je hier vinden

Alle bdsm bondage maskers kan je hier vinden