13 november 2019

Tepels.

Alleen omdat je ze niet kan laten zien op Instagram, betekent dit niet dat je je tepels moet verwaarlozen in andere aspecten van je leven.

Aan tepels likken, aan tepels zuigen, in tepels knijpen of er gewoon naar kijken, iedereen wil wat van de tepel actie. En waarom niet? De tepels zijn een van de meest erogene zones die het lichaam heeft. Vol met zenuwuiteinden die als ze goed gestimuleerd worden jou in de stemming brengen

“Tepels op elk lichaam kunnen erg gevoelig zijn, elk lichaam is verschillend en zo zijn ook de reacties op stimulatie van de tepel verschillend”  “Sommigen kunnen een orgasme bereiken door tepelstimulatie of terwijl er bij anderen er geen enkel effect is”

Er zijn sleeves en cockringen voor de penis, vibrators voor vagina’s en de clitoris, dus waarom niks voor de tepel? En ja daar is hij, de tepelklem de meest onderschatte sextoy ter wereld.

Als je aan de tepelklem denkt, dan schieten er misschien beelden door je hoofd van een aantrekkelijke jongeman die in touwen hangt met een strenge meesteres, die hem behandeld met tepelklemmen om hem te laten kreunen van pijn en plezier. Maar dat is niet de enige manier hoe je tepelklemmen gebruikt, Je kan ze namelijk ook gebruiken op een manier dat er helemaal geen pijn bij komt kijken. Op een manier zodat je alleen een prettige druk op je tepels voelt. Of je gebruikt ze als een sieraad voor je lichaam.

Het kan een hele nieuwe wereld van sexueel plezier zijn, waar je eenvoudig in belandt als je de basis snapt. Er zijn veel verschillende soorten tepelklemmen, sommige zijn verstelbaar door een klein clipje omhoog te schuiven zodat ze strakker zitten, en anderen schroef je aan zodat ze strakker zitten. En anderen zijn wat simpeler het type wasknijper.

Maar waarom is de tepelklem niet populairder. Een verklaring zou kunnen zijn is dat de het woord tepelklemmen en het gebruik, erg direct zijn. Je kan er niet om heen je zet ze op de tepels voor een mix van pijn en plezier. Het is niet echt een onderwerp wat je op het verjaardagsfeestje met tante Nel aansnijdt. En ook is het traditionele idee over sex en beleving hiervan, niet gekoppeld aan een beetje pijn voor het plezier.

En hoewel het erop zetten al spannend en opwindend is, wordt het alleen maar interessanter vanaf daar. Het is wanneer je ze eraf haalt dat de sensatie pas echt toeneemt, door de bloedtoevoer af te knellen en daar weer vrij te laten, krijg je een gevoel van pijn en endorfine die vrijkomen.

Als je het niet echt op pijn hebt, je hoeft de tepelklemmen niet op die manier te gebruiken. Tepelklemmen zijn ontworpen om te klemmen en een sensatie te veroorzaken door de druk. Deze druk kan variëren van een lichte druk tot wat stevigers. Ga je starten koop dan verstelbare klemmen en ontdek wat jij lekker vindt.

Maar wat je sexuele voorkeuren ook zijn, tepels zijn gewoon gaaf en ontdek wat jij prettig vindt.